fbpx

Over CTS GROUP

Over CTS GROUP

No Limits in European Distribution & Logistics!

CTS GROUP is dé betrouwbare partner in Europese distributie. Met een unieke productlijn en een persoonlijke aanpak verzekeren wij onze klant steeds opnieuw van een optimale invulling van zendingen en logistieke activiteiten. Flexibiliteit, proactieve communicatie en innovatie; daarin onderscheiden wij ons van andere logistieke dienstverleners.

Onze medewerkers zijn de spil van de organisatie. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat zij met plezier naar hun werk gaan en gezond zijn én blijven. Ontwikkeling en vitaliteit zijn hierbij essentieel. Via de CTS GROUP Academy geven wij onze medewerkers graag de mogelijkheid zichzelf te blijven ontwikkelen en mee te groeien met de ontwikkelingen in de organisatie en de branche. Hier zien wij als Erkend Leerbedrijf zelf een rol middels plenaire trainingen, maar geven we medewerkers ook de mogelijkheid externe opleidingen te volgen.

Ook zien we onze verantwoordelijkheid voor de nieuwe generatie. De transport en logistiek is een van de negen Nederlandse topsectoren. Het is een branche die altijd van belang zal blijven. We zien het als een taak en een kans de nieuwe generatie kennis te laten maken met de sector. Graag geven wij inzicht in alle mogelijkheden die de transport en logistiek kan bieden. Hier beginnen we al vroeg mee. Zo krijgen basisschoolleerlingen bijvoorbeeld een kijkje in onze keuken tijdens de lokale Roefeldag en geven we op diverse middelbare scholen gastlessen over wat de transport en logistiek precies inhoudt. Daarnaast bieden we jongeren via het CTS GROUP Talent Plan de mogelijkheid om in een periode van maximaal twee jaar verschillende functies binnen onze organisatie te bekleden.

Meer weten over CTS GROUP? Bekijk onze website: www.ctsgroup.nl!