fbpx

Remco – Huidige Talent Planner

In dienst sinds 2017 - Office Programma

"Het Talent Plan is een goed opgezet plan, waarbij je een duidelijk beeld krijgt van de verschillende afdelingen in een bedrijf en je kunt ontdekken waar jouw talenten liggen."

Ik heb een hbo-studie Logistiek en Economie gevolgd, dus er ik was al geïnteresseerd in de Transport en Logistiek. Wat ik precies wilde gaan doen wist ik echter nog niet. Bij het Talent Plan krijg je de kans om op meerdere afdelingen mee te draaien, waardoor je goed kan kijken wat je precies wel en niet leuk vindt. Daarnaast is het ook mogelijk om er een studie of cursussen bij te doen. Je hebt dus veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Voor starters is dit een hele mooie kans. CTS GROUP geeft je de mogelijkheid om je eigen kwaliteiten te leren kennen en deze zo goed mogelijk te gebruiken binnen de organisatie. Daarnaast kun je erachter komen welke functie bij je past en welke functies niet bij je passen.

Op dit moment ben ik actief op de afdeling Customer Service. Op deze afdeling ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en zal je eventuele problemen zo snel mogelijk moeten oplossen. Het is heel divers en je bent constant bezig om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Erg leerzaam!

 

Talent Plan

No Comments Yet.

Leave a comment