fbpx

Joyce – Huidige Talent Planner

In dienst sinds 2018 - Office Programma

In mijn vorige baan miste ik de uitdaging en was al langere tijd op zoek naar een nieuwe functie die echt bij mij zou passen. Een baan waarin ik kan groeien, mijn energie kwijt kan en een mooie carrière op kan bouwen. Het is echter moeilijker dan het lijkt om te bedenken wat je nou echt leuk vindt. Het Talent Plan is een kans die niet snel voorbij komt. Vaak wordt er bij een functie namelijk verwacht dat je al bepaalde kennis of ervaring hebt. Bij het Talent Plan is dat niet het geval. Je leert tijdens het programma op een leuke manier verschillende werkzaamheden en er is veel afwisseling. Een hele mooie uitdaging en precies waar ik naar op zoek was!

Zelf heb ik nooit in de Transport en Logistiek gewerkt, maar ik heb wel een aantal kennissen, vrienden en familieleden, waarvan sommigen al langere tijd in deze branche werkzaam zijn. De verschillende ervaringen hebben mij getriggerd de beslissing te maken om deze uitdaging in een voor mij toch wel onbekende wereld aan te gaan.

Mijn Talent Plan ben ik gestart op de salesafdeling en daar heb ik het nog steeds erg naar mijn zin. Er is nog veel te leren en ik zou deze afdeling het liefst van A tot Z leren kennen. Daarna zou het leuk zijn de andere afdelingen op het kantoor van CTS GROUP en de bijbehorende werkzaamheden beter te leren kennen. Ik heb sterk het gevoel dat ik op deze manier uiteindelijk een juiste keuze zal maken en op een afdeling terecht zal komen die het best bij mij past.

Het Talent Plan is een mooie baan met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen in een bedrijf dat blijvend verandert en meegaat met de tijd. Een starter kan dankzij het Talent Plan zeker geholpen worden de juiste keus te maken voor de toekomst.

Talent Plan

No Comments Yet.

Leave a comment