fbpx

Kaylee – nu medewerkster Planning BLX

In dienst sinds 2017 - Office Programma

Eerder werkte ik in de sportbranche, maar dat wilde ik niet tot mijn pensioen blijven doen. Het liefst had ik een vaste baan op een kantoor. Wat precies, dat wist ik alleen niet. Mijn schoonbroer werkte bij CTS GROUP en hij vertelde wel eens wat over zijn werk. Dat klonk interessant en ik merkte dat ik daar meer van wilde weten. Hij vertelde me ook over het Talent Plan. Dat klonk als dé kans om mezelf te ontwikkelen en erachter te komen of een kantoorbaan iets voor mij is. Wie niet waagt wie niet wint, dacht ik, en ik besloot te solliciteren voor de functie Talent plan.

Voordat ik met het Talent Plan begon wist ik nog niet zo goed wat de Transport en Logistiek inhield. Het bleek dat het ook helemaal niet ging om hoeveel kennis ik had, maar hoe gedreven ik was en of ik bereid was te investeren in mijzelf en alles eruit wilde halen. Dit gaf mij meteen een fijn gevoel. Door verschillende afdelingen te doorlopen kom je er vanzelf achter hoe de sector werkt en wat het werk inhoudt. Zo leer je het bedrijf stap voor stap kennen en ontwikkel je jezelf op verschillende vlakken.

Je komt bij CTS in een warm bad terecht. Je wordt stap voor stap opgeleid, zodat brede kennis opdoet en je na het Talent Plan op een vaste afdeling aan de slag kan. Je wordt gezien als een echte collega, maar je bent nog in de leer dus de werkdruk zal niet te hoog worden. Collega’s zien goed wanneer je wat extra werk kan gaan doen of meer verantwoordelijkheid kan gaan nemen, maar ze merken het ook als te veel wordt dat ze je wat extra tijd geven.

 

Talent Plan

No Comments Yet.

Leave a comment