fbpx

Tom – Huidige Talent Planner

In dienst sinds 2017 - Office Programma

Ik was op zoek naar een leuke en uitdagende baan met voldoende doorgroeimogelijkheden. Daarnaast wilde ik mezelf graag beter leren kennen en uitzoeken welke (nieuwe) richting ik graag op wilde gaan. Omdat ik mijn vaste lasten heb was een betaalde baan wel essentieel. Het Talent Plan van CTS was dus perfect!

Hoewel ik het Office Programma volg, heb ik de eerste twee maanden in de loods gewerkt. Dit was erg interessant, want dan krijg je wat meer gevoel bij wat er allemaal in het bedrijf gebeurt. Inmiddels heb ook op de afdeling Track & Trace en de Planning gewerkt. Momenteel werk ik op de Customer Service van de afdeling Logistiek. Dat is weer iets heel anders. Dankzij het Talent Plan leer ik de veelzijdigheid van het bedrijf goed kennen. Tegelijkertijd en krijg ik veel tijd en ruimte om te ontdekken wat mijn sterke punten zijn en steek ik veel op van het werk dat ik uitvoer. Gelukkig krijg ik ook erg veel feedback en ondersteuning en kan ik vrijwel altijd bij mijn collega's terecht.

In het vervolg van mijn Talent Plan ga ik nog op diverse afdelingen te werken. Zo hoop ik een goed beeld te krijgen van de verschillende functies. Uiteindelijk lijkt het me erg leuk om op de afdeling(en) Customer Service en/of Sales terecht te komen, omdat ik denk dat bij deze functies mijn beste eigenschappen naar voren komen. Maar wie weet kom ik tijdens het Talent Plan een andere afdeling tegen die ik interessanter vind!

Talent Plan

No Comments Yet.

Leave a comment