fbpx

Talent Plan

CTS GROUP Talent Plan

Ben je bijna of net klaar met je opleiding en kan je niet wachten om te beginnen met werken en geld te verdienen? Dan is het CTS GROUP Talent Plan iets voor jou!

Het CTS GROUP Talent Plan is een programma binnen CTS GROUP voor iedereen die net het voortgezet onderwijs, mbo of hbo heeft afgerond. Je start je carrière, krijgt een goed salaris én kunt de functie vinden die bij jou past!


JIJ

bent bijna klaar met je studie, super gemotiveerd, wilt het uiterste uit jezelf halen en houdt van een dynamische werkomgeving.

WIJ

bieden jou een unieke werkplek, waarin je kunt starten met je carrière en de functie kunt vinden die het best bij jou past.

SAMEN

werken we aan jouw toekomst!


Start je carrière en vind de baan die bij jou past!

Het CTS GROUP Talent Plan is ingedeeld in drie programma’s: het Office Programma, het Chauffeurs Programma en het Warehouse Programma. De programma's zijn erg verschillend, maar allemaal onmisbaar voor CTS GROUP!

Je kiest een van de programma’s en werkt in een periode van maximaal twee jaar op verschillende afdelingen. Zo kom jij erachter wat jou het best ligt en waar jij graag aan de slag wilt gaan!

Aan het begin van jouw programma bespreek je met je begeleider welke afdelingen je binnen het programma gaat doorlopen en bepalen jullie je persoonlijke leerdoelstellingen. Ieder kwartaal wordt dit geëvalueerd en kun je deze aanpassen. Zo haal jij het uiterste uit jezelf en is je leerproces het grootst!


Welk programma heeft jouw voorkeur?

- OFFICE

- WAREHOUSE

- CHAUFFEUR