fbpx

CTS GROUP Chauffeurs Programma

Talent Plan - Chauffeur

Ben jij graag het visitekaartje van het bedrijf, houd jij ervan om onderweg te zijn en ben je betrouwbaar? Dan ben jij dé kandidaat voor het Chauffeurs programma!

Als chauffeur ben jij het visitekaartje van CTS GROUP! Tijdens het Chauffeurs programma kun je de benodigde rijbewijzen en diploma’s halen en vervolgens als chauffeur bij ons aan de slag gaan. Er zijn verschillenden mogelijkheden:

 • B-rijbewijs
  • Besturen van personenauto’s en bus eventueel aangevuld met aanhanger.
 • C - rijbewijs
  • Voor het rijden op een motorwagen en bakwagen
 • CE- rijbewijs
  • Met dit rijbewijs kan je met trekker oplegger de weg op.
 • ADR-opleiding
  • Hiermee mag je ook gevaarlijke stoffen vervoeren.

Verloop van het programma:

Aan het begin van het programma krijg je een persoonlijke mentor toegewezen. Deze mentor begeleidt jou gedurende het hele programma. Samen bepalen jullie op welke afdelingen je gaat werken en wat jouw leerdoelstellingen zijn. Zo kun je de lat zo hoog leggen als jij wilt!

Tijdens het programma is er op meerdere momenten een voortgangsgesprek. Hierbij bespreek je hoe het gaat en of je jouw leerdoelstellingen behaalt. Ook kun je natuurlijk aangeven hoe je het programma zelf ervaart en kunnen er eventuele aanpassingen aan jouw persoonlijke plan worden gemaakt.

Bij het CTS GROUP Chauffeurs Programma rijd je de eerste periode als bijrijder mee op de vrachtwagen en help je mee met het laden en lossen. Zo krijg je vast een indruk van wat een chauffeur allemaal doet en kun je de eerste kneepjes van het vak leren!Financiering

Bij CTS GROUP zoeken wij naar waardevolle nieuwe talenten die zichzelf en het bedrijf verder kunnen ontwikkelen. Wij willen ons er helemaal voor inzetten om het uiterste uit jou te halen en ervoor te zorgen dat je nooit meer bij ons weg wilt!

Tijdens de deelname aan het Talent Plan ontvang je een starterssalaris dat overeenkomt met de CTS GROUP loonschalen. Wanneer bepaalde externe cursussen of opleidingen bijdragen aan jouw ontwikkeling zullen wij de kosten hiervan voor onze rekening. Dit werkt via een studiekostenregeling. Je hoeft dit alleen helemaal terug te betalen als je CTS GROUP direct na het afronden van het Talent Plan verlaat. Dit betekent dat de medewerker na 4 jaar helemaal niets meer aan de opleiding hoeft te betalen. Een win-win situatie dus!


Selectieprocedure

Lees hier alles over de selectieprocedure en hoe jij je kunt aanmelden.

Solliciteer nu! 
CHAUFFEURS PROGRAMMA