fbpx

CTS GROUP Office Programma

Talent Plan - Office

Zie jij jezelf wel werken op een dynamisch kantoor, waar geen dag hetzelfde is en  jouw prestaties er toe doen? Dan is het Office programma iets voor jou!

Dit zijn de afdelingen waar je met het Office Programma aan het werk kunt gaan:

 • Commercieel (sales/marketing)
  • Je zorgt voor het vergroten van de naamsbekendheid, het bewaakt de huisstijl van CTS GROUP, optimaliseert de communicatie, inventariseert de behoeftes van de klant, adviseert de klant en geeft offertes uit.
 • Customer Service
  • Je bent het aanspreekpunt voor klanten, bewaakt de kwaliteit van de service, waarborgt een goed orderverloop, en speelt in op onregelmatigheden. Een klantvriendelijke instelling is hierbij een must!
 • Finance
  • Je zorgt voor de debiteuren en crediteuren administratie, het coderen en invoeren in boekhoudsoftware, het betaalbaar stellen en verwerken van bankafschriften, het controleren van openstaande betalingen en het opstellen van managementrapportages.
 • Human Resource
  • Je adviseert het management mbt het personeelsbeleid, zorgt voor het zo goed mogelijk afstemmen van de personeelsbehoefte en voorziening personeelsadministratie, het begeleiden van de introductie van nieuwe personeelsleden en beoordelingsgespreken.
 • ICT
  • Je zorgt ervoor dat alle applicaties up-to-date en operationeel zijn, onderhouden worden en makkelijk te gebruiken zijn, helpt het personeel, anticipeert op problemen met applicaties en lost deze op.
 • Planning Internationaal
  • Je deelt de geboekte zendingen in op bestaande internationale lijndiensten, brengt vracht onder bij distributiepartners en houdt intensief contact met agenten door heel Europa.
 • Planning Nationaal
  • Je deelt de geboekte zendingen in op Benelux bestemmingen, houdt intensief contact met chauffeurs en agenten in Nederland.

 


Verloop van het programma:

Aan het begin van het programma krijg je een persoonlijke mentor toegewezen. Deze mentor begeleidt jou gedurende het hele programma. Samen bepalen jullie op welke afdelingen je gaat werken en wat jouw leerdoelstellingen zijn. Zo kun je de lat zo hoog leggen als jij wilt!

Iedere periode op een afdeling begint met een voorgesprek. In de gesprek maak je kennis met de supervisor op de afdeling, worden de werkzaamheden uitgelegd en de specifieke doelstelling voor die afdeling besproken. Vervolgens sluit je iedere periode afgesloten met een evaluatie. Hierbij bespreek je met de supervisor wat je van de periode vond en of de leerdoelstellingen zijn behaald.

Het CTS GROUP Office Programma wordt afgesloten met een eindopdracht. Deze eindopdracht maak je op de afdeling waar jij na het programma aan de slag wilt gaan. Daag jezelf uit tijdens deze opdracht en laat zien wat jij allemaal in je mars hebt!


Financiering

Bij CTS GROUP zoeken wij naar waardevolle nieuwe talenten die zichzelf en het bedrijf verder kunnen ontwikkelen. Wij willen ons er helemaal voor inzetten om het uiterste uit jou te halen en ervoor te zorgen dat je nooit meer bij ons weg wilt!

Tijdens de deelname aan het Talent Plan ontvang je een starterssalaris dat overeenkomt met de CTS GROUP loonschalen. Wanneer bepaalde externe cursussen of opleidingen bijdragen aan jouw ontwikkeling zullen wij de kosten hiervan voor onze rekening. Dit werkt via een studiekostenregeling. Je hoeft dit alleen helemaal terug te betalen als je CTS GROUP direct na het afronden van het Talent Plan verlaat. Dit betekent dat de medewerker na 4 jaar helemaal niets meer aan de opleiding hoeft te betalen. Een win-win situatie dus!


Selectieprocedure

Lees hier alles over de selectieprocedure en hoe je je kunt aanmelden.

Solliciteer nu! 
OFFICE PROGRAMMA