fbpx

CTS GROUP Warehouse Programma

Talent Plan - Warehouse

Houd jij ervan de handen uit de mouwen te steken, wil jij afwisselende werktijden en ben jij nauwkeurig? Meld je dan aan voor het Warehouse Programma!

Onze loods bestaat uit twee afdelingen:

  • Logistiek
    • Het uitzoeken van de vracht, labelen van vracht, het op de juiste plaats positioneren van de vracht. Nauwkeurigheid en precisie zijn hierbij essentieel!
  • Crossover
    • Het lossen van binnenkomende vracht en ervoor zorgen dat deze vracht gereed wordt gemaakt voor de uitgaande rit, labelen van vracht en het controleren van vracht op mogelijke schade.

Verloop van het programma:

Aan het begin van het programma krijg je een persoonlijke mentor toegewezen. Deze mentor begeleidt jou gedurende het hele programma. Samen bepalen jullie wat jouw persoonlijke leerdoelstellingen zijn. Zo kun je de lat zo hoog leggen als jij wilt!

Tijdens het programma is er op meerdere momenten een voortgangsgesprek. Hierbij bespreek je hoe het gaat en of je jouw leerdoelstellingen behaalt. Ook kun je natuurlijk aangeven hoe je het programma zelf ervaart en kunnen er eventuele aanpassingen aan jouw persoonlijke plan worden gemaakt.

Bij het CTS GROUP Warehouse Programma zal jij op beide afdelingen meedraaien. Voordat je op de afdeling begint is er een voorgesprek. Je maakt dan kennis met de supervisor van de afdeling, bespreekt de werkzaamheden en natuurlijk jouw doelstellingen. Aan het eind sluit je de periode af met een evaluatie, waarbij je bespreekt wat je van de periode vond en of jouw leerdoelstellingen zijn behaald.

Het CTS GROUP Warehouse Programma sluit je af met een eindopdracht. Deze eindopdracht maak je op de afdeling waar jij na het programma graag aan de slag wilt gaan. Daag jezelf uit tijdens deze opdracht en laat zien wat je allemaal in je mars hebt!Financiering

Bij CTS GROUP zoeken wij naar waardevolle nieuwe talenten die zichzelf en het bedrijf verder kunnen ontwikkelen. Wij willen ons er helemaal voor inzetten om het uiterste uit deze persoon te halen en deze helemaal aan ons te binden.

Tijdens de deelname aan het Talent Plan ontvangt het talent een starterssalaris conform de CTS GROUP loonschalen. Wanneer er bepaalde externe cursussen of opleidingen bijdragen aan de ontwikkeling van dit talent zal CTS GROUP de kosten hiervan voor haar rekening te nemen. De scholingskosten komen enkel voor rekening van de werknemer indien de medewerker na afronding van het Talent Plan de CTS GROUP verlaat. Dit gebeurt middels een studiekostenregeling. Dit betekent dat de medewerker na 4 jaar helemaal niets meer aan de opleiding hoeft te betalen. Een win-win situatie dus!


Selectieprocedure

Lees hier alles over de selectieprocedure en hoe jij je kunt aanmelden.

Solliciteer nu! 
WAREHOUSE PROGRAMMA